recensies


Commentaren: 33
 • #33

  Claudia Van katwijk (vrijdag, 06 maart 2020 23:07)

  hele relaxte fotoshoot,
  Ze stelde onze jongens heerlijk op hun gemak,en ze hadden er gewoon plezier in.
  het resultaat... WAANZINNIG!

 • #32

  Paul van katwijk (maandag, 17 februari 2020 13:29)

  Gister een foto shoot gehad , super ontvangen ze maakte de jongens zich heel snel op hun gemak en tijdens de shoot al wat previews gezien en die zagen er al waanzinnig uit . Benieuwd naar het eind resultaat. Echt een aanrader

 • #31

  Bianka (dinsdag, 23 april 2019 14:11)

  Heb vorige week een zwangerschapsshoot bij Margot laten doen.
  Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je echt op je gemak, waardoor het prachtige foto’s zijn geworden.
  Het is een echte vakvrouw en raad iedereen aan om bij haar een mooie shoot te laten doen.

 • #30

  Rasika (vrijdag, 07 december 2018 22:08)

  3 jaar geleden heeft Margot de newborn shoot van onze oudste gedaan met prachtige fotos, nu bij onze 2e zoon natuurlijk weer door Margot laten doen en ook nu weer een hele fijne shoot waar ze ook alle tijd voor neemt en wederon prachtige fotos. Zeker een aanrader!

 • #29

  Lisa Verhoeff (zaterdag, 17 november 2018 10:24)

  Afgelopen maand hebben wij een super leuke fotoshoot gehad van mijn zoontje, Margot neemt alle tijd en stelt je helemaal op je gemak. Ze heeft zelfs extra tijd voor ons gemaakt omdat ons zoontje nog niet helemaal in orde was nadat hij in het ziekenhuis had gelegen. De foto’s zijn echt heel mooi geworden en ben heel blij met het resultaat. Wil je een leuke en ongedwongen fotoshoot met mooie foto’s dan raad ik je echt Margot aan.

 • #28

  Steffanie Helmink (donderdag, 09 augustus 2018 03:25)

  Een zwangerschap fotoshoot en newborn fotoshoot gedaan bij Margot. Wat een mooie foto’s en wat is het fijn werken met Margot. Ze luistert en bespreekt alles met je en kijkt ook naar je eigen wensen. En het resultaat is om trots op te zijn!

 • #27

  Waxoff (donderdag, 08 maart 2018 15:36)

  Eind 2017 heb ik mijn bedrijfshoot gedaan bij Margot voor mijn beautysalon Waxoff. Ik wilde op een hippe en professionele manier mijn bedrijf profileren naar de buitenwereld. Ik gaf mijn wensen door en Margot pakte deze wensen meteen op en zette mijn wensen om in mooie, zakelijke en in haar stijl; romantische foto’s.
  Haar kernwoorden: exclusief en authentiek kwamen duidelijk naar voren.
  De shoot zelf ging prettig ontspannen en ik was gewoon met een model bezig die op mijn behandelstoel lag voor het waxen en verven van de wenkbrauwen. Ik merkte haar aanwezigheid helemaal niet!

  Ik gebruik de foto’s voor mijn folders en website.
  Mijn website is: www.wax-off.nl

  Wil je je bedrijf professionaliseren kan ik je Margot van der Wal Fotografie zeker aanraden!
  Margot bedankt!!
  Dikke kus Fauzia

 • #26

  Mellanie & Lilly (dinsdag, 20 februari 2018 19:52)

  3 weken geleden een newbornshoot laten maken bij Margot. Via vrienden bij haar terecht gekomen. Geduldig, rust, lief, sociaal, enthousiast en professioneel zijn echt woorden die bij haar passen! We hebben al een paar foto's binnen, er volgen nog een paar, wij kijken uit naar het resultaat! En dan.. de foto uitkiezen voor op canvas.. Dat zal moeilijk worden!
  Margot, super bedankt! Totaal geen spijt van deze shoot! Een mooie blijvende herinnering van ons mooie meisje!

 • #25

  Lova Isabel (maandag, 18 september 2017 11:33)

  Wij hebben gisteren een newborn shoot laten maken. En... Margot is een kanjer. Super betrokken, geduldig en uitermate professioneel. Wij kijken uit naar het resultaat!!

 • #24

  Anouk (maandag, 07 augustus 2017 11:06)

  Wat een geweldige newbornfoto's heb je gemaakt voor onze kleine man. Je hebt alle tijd genomen voor een geweldig resultaat! Het was ook nog eens een hele gezellige dag en de kleine man werkte super goed mee door de rust die jij in je hebt.
  We hebben een super mooie afdruk laten maken! Onwijs bedankt voor deze blijvende herinnering!
  Zeker een aanrader!!

 • #23

  Shanna (donderdag, 22 juni 2017 11:11)

  Margot, bedankt!!

  Wat was ik blij toen Margot bereid was deze spoed klus aan te nemen, want wat hebben we een geweldige New Born shoot gedaan! Margot neemt alle tijd van de wereld voor die kleine en heeft enorm veel geduld, waardoor de shoot super relaxt verliep en de foto's super mooi zijn geworden!! En de rust waarmee ze met je kleintje om gaat... echt een topper! Ook nog eens lekker aan huis... ENORME AANRADER!!

 • #22

  Natasja (dinsdag, 04 april 2017 20:42)

  Het is alweer even geleden maar wij hebben een newbornshoot bij margot laten maken. Wat een geduld heeft deze lieve meid! En ze neemt echt de tijd voor jou en je baby en betrekt ook nog eens de grote zus er bij! Een echte aanrader:)

 • #21

  Stephanie moonen (donderdag, 23 februari 2017 20:14)

  Wij hebben een outdoor shoot geboekt bij Margot. Veel prachtige foto's voorbij zien komen. Dus we zitten aan het juiste adres. Even mooi weer worden. Liva heeft er al zin in #wordtvervolgd

 • #20

  Nina van Noorloos - de Graaf (donderdag, 23 februari 2017 09:00)

  Geweldige ervaring. Margot is een lieve geduldige meid die echt de tijd neemt voor jou en jouw kindje. Heel professioneel en super lief. ( Wij hebben bij haar een New bornshoot laten maken) De foto's zijn echt geweldig geworden. Onwijs mooi bewerkt en onwijs puur. Helemaal onze smaak en stijl. Precies zoals wij het mooi vinden. Ze heeft onwijs veel mooie kleden, doeken, strikjes, haarbandjes om jouw kindje mee aan te kleden in de verschillende stijlen. Het was echt een leuke dag, en dat lekker in je eigen huis. Echt top! Mochten we ooit nog een fotoshoot laten maken, dan weten we Margot absoluut te vinden.

 • #19

  Keshia (woensdag, 22 februari 2017 17:40)

  Twee jaar terug heb je tijdens een cursus foto's gemaakt van onze kleine meid. Wat heb je een mooie eigenstijl gecreëerd en als ik je werk zie ben ik spontaan verliefd. Het is dat je een aardig eindje verderop in het land zit maar ik hoop in de toekomst dat je mooie foto's van onze moppie's kan maken

 • #18

  L. Pretel & J. Ramirez (maandag, 20 februari 2017 21:43)

  Muchas gracias Margot van der Wal por el super lindo fotoshooting!! It was really amazing and awsome! To see you working professionally and careful with our baby makes you a great photograph!! Nos encantan las fotos, son hermosos recuerdos! Mil gracias y mucha suerte! Besos y abrasos ����

 • #17

  Ronald Barkmeijer (zondag, 19 februari 2017 17:24)

  Enige tijd geleden heeft Margot bij ons een New Born Shoot gedaan. Wat doet ze dat goed. Ze neemt echt alle tijd en moeite om onze kleine gerust te stellen. (ze is meer dan 5 uur bezig geweest). Het resultaat was super, iedere dag even vol trots kijken naar de foto die we op steigerhout gedrukt hebben. Super bedankt Margot!!

  Ronald, Annelies en Mats

 • #16

  petra cornelis (zondag, 19 februari 2017 10:07)

  Lieve Margot met heel mijn hart ben ik zo dankbaar voor mijn prachtige website de foto's zijn geweldig geworden. en de recensies die ik heb mogen ontvangen van klanten en vrienden liegen er niet om, iedereen zegt het ademt helemaal Petra uit. Bedankt voor jou doorzettingsvermogen en creativiteit die stok achter de deur had ik af en toe hard nodig , het geduld van jou is onvoorstelbaar als er weer eens geen tekst uit mijn hoofd op papier kwam. Heel veel succes met de volgende website je hebt bewezen dat je hier ook een vakvrouw in bent!!.

 • #15

  OzEn (vrijdag, 09 december 2016 11:14)

  Prachtige foto's door een prachtig mens die bijzonder veel geduld heeft! Bedankt Margot!

 • #14

  Evelien Roos (zaterdag, 08 oktober 2016 18:31)

  Voor mijn zakelijke web-site (www.rooszorgadministratie.nl) en voor mijn folder was ik op zoek naar een fotograaf. Ik wilde graag foto's met een warme uitstraling maar daarnaast moesten ze wel een zakelijke look hebben. Ik vond het erg belangrijk dat ik mij tijdens de shoot op mijn gemak zou voelen. Als je dat zoekt kom je bij Margot uit. Je krijgt zelfs nog veel meer dan dat!

  Margot had gelijk de perfecte locatie op het oog en ze heeft daar echt de mooiste foto's gemaakt. Ze heeft oog voor de kleinste details en kan ter plaatsen het perfecte decor samenstellen. Zo kwam ze met daar gevonden bloemenvaasjes aanzetten en koos ze de perfecte bank of tafel uit waar alles wat ik zocht tot zijn recht kwam.

  Ik heb de folder naar zo'n 200 bedrijven gestuurd en veel positieve reacties gehad op de warme uitstraling en de prachtige foto's. Ik ben daarom super blij dat Margot mijn foto's heeft gemaakt.

 • #13

  Diana Krijger-de Kool (vrijdag, 07 oktober 2016 11:11)

  Margot is een super fotograaf! We hebben een newborn fotoshoot laten maken van ons zoontje en wat zijn de foto's prachtig geworden! Ze is enthousiast, gaat professioneel te werk en wat is ze toch leuk met kinderen! We hebben een hele leuke dag gehad en het resultaat mag er zeker zijn!

 • #12

  Daniëlle Kruizinga (dinsdag, 04 oktober 2016 15:58)

  Ze is een geweldige fotograaf, ik keek mijn ogen uit toen ik de foto's van mijn neefje en nichtje zag. Zo ontzettend mooi zijn ze geworden! Margot je bent een topper en een super lieve, gezellige en leuke vrouw! En ik zou het iedereen aanraden om bij jou een mooie shoot te maken! Ga zo door, dikke pluim voor jou kanjer!

 • #11

  Monique Kruizinga (zondag, 02 oktober 2016 19:15)

  Buiten het feit dat het een super leuke vrolijke grappige vrouw is maakt zij bovenal super mooie foto's. Ik vind ze erg mooi geworden. En mijn ouders zijn erg blij met de vergroting van haar kleinkinderen. Bedankt Margot �

 • #10

  Stefanie (vrijdag, 30 september 2016 16:22)

  Margot is een super enthousiaste en getalenteerde fotograaf! We zijn ontzettend blij met de foto's van de zwangerschaps-shoot :-) Super leuke middag gehad! En wat een engelen-geduld had ze tijdens de newborn-shoot met onze kleine man; zo ontzettend lief en een prachtig resultaat!

 • #9

  Yuhana (donderdag, 29 september 2016 16:06)

  Margot maakt mooie en professionele foto's! Een echte vakvrouw. Ze is onwijs lief voor kinderen en heeft een gevoel voor humor. Daar hou ik van!!

 • #8

  Ralph en Marloes (donderdag, 29 september 2016 07:08)

  Wat een prachtige foto's hebben we zojuist ontvangen van onze dochter Aimy! Margot kon voor ons op het allerlaatste moment nog tijd vrij maken voor een newborn shoot. Wat een enthousiasme! Ze deed de shoot met alle professionaliteit, liefde en geduld en Aimy was helemaal op haar gemak.
  Margot, we komen zeker bij je terug en zullen je bij iedereen aanraden. Je bent een topper! Bedankt <3

 • #7

  Gorsev (woensdag, 28 september 2016 20:48)

  In augustus hebben wij een NewBornShoot gedaan bij Margot. Zij is echt in 1 woord "Geweldig"!!!
  Een betere fotograaf had ik niet kunnen wensen!
  Margot weet precies wat zij doet!! Zij was zo lief met onze kleine Jace.
  Na de voeding is zij aan de slag gegaan en onze Jace is niet 1 keer wakker geworden. Hij voelde de liefde en warmte van haar!
  Margot gaat heel professioneel te werk en heeft aandacht voor details. Zij komt bij je thuis wat super handig is.
  Ik heb 10 super mooie foto's gekregen en ik ben haar heel erg dankbaar voor het vastleggen van deze mooie momenten!
  Er komt zeker een vervolg sessie als hij weer een paar maanden oud is!!
  Margot krijgt van mij een dikke 10+!!!
  Je bent een topper!

 • #6

  Juliette (dinsdag, 27 september 2016 21:37)

  Enthousiaste fotografe die haar vak verstaat. Denkt mee en helpt je om je kinderen mooi op de foto te krijgen, ook wanneer het even lastiger is. De bewerking is met zorg gedaan. De emotie grijpt je, je wilt de foto keer op keer opnieuw bekijken. Foto gaat zeker op de muur!
  Bedankt Margot.

 • #5

  Aysun (dinsdag, 27 september 2016 21:02)

  Margot is superlief voor de kindjes en mama's. Geweldige shoot gehad en prachtige foto's !!!!!

 • #4

  Gerrit van IJzeren (dinsdag, 27 september 2016 20:58)

  Wij hebben kortgeleden een fotoshoot kado gedaan aan mijn ouders voor vader en moederdag.
  Onze tweeling van 5 is hun oogappeltje.
  Mooi om dit zo vast te leggen.
  En wij als ouders konden ook mooi meedoen.
  Hele mooie setting in een bos.
  Fijn dat Margot er helemaal voor gaat en ideeën deelt.
  Het enthousiasme spat er vanaf.
  Prachtig resultaat.
  Top!!

 • #3

  Nathalie (dinsdag, 27 september 2016 19:29)

  Margo heeft mijn kleine neefje gefotografeerd en nog vele andere shoots en hoppelijk nog vele te gaan. Ik heb al heel veel foto shoots bij andere laten maken en bij geweest maar nog nooit het resultaat gehad wat je bij margo krijg en de leuke dag dus voor mij nooit geen ander meer aleen nog margo wat zij kan met een camera is ongelofelijk. En ze stelt ouder en kind hoe klein ook totaal op hun gemak zoveel liefde en vriendelijk heid en zo professioneel en dan nog prachtige foto's maken. Als iemand mij vraag of ik iemand weet voor mooie shoot hoef ik niet lang na te denken is het eerste wat ik zeg margo en raad ik haar echt aan.

  Schat ik hoop. Dat je nog veel mooie mensen, baby's, kinderen, enzv mag fotograferen want je ben de leukste en beste fotograaf wie ik ken heeeeeeeeel veel succes xxxx

 • #2

  Annemiek (dinsdag, 27 september 2016 16:10)

  Margot is een enthousiaste, vakbekwame, fotograaf met oog voor detail en licht. Bij het zien van de foto's voelde ik me echt prachtig, precies hoe ik het wilde!
  Tijdens de NewBornShoot heeft Margot laten zien dat ze precies weet wat ze doet. Ze komt bij je thuis en na het voeden weet ze precies hoe ze je kleine in diepe slaap kan wiegen! Ze maakt hierbij gebruik van een verwarming (ooooh wat was het warm!!) en een föhn (dat schijnt hetzelfde geluid te maken als hoorbaar in de baarmoeder...). Vervolgens kan ze je kleine in alle mooie houdingen leggen en doet dit met heel veel liefde! Ik vertrouwde mijn lieve jongen helemaal aan Margot toe!

 • #1

  KK (dinsdag, 27 september 2016 13:45)

  Fantastische foto's en wat een duidelijke site. Goed te lezen en heel gebruiksvriendelijk. Heel veel succes