NEWBORN FOTOGRAFIE


Hoera, jullie kindje is geboren of jullie verwachten een kindje!

Gefeliciteerd!

 

Wat een geweldige en trotse ervaring is het om ineens een prachtige zoon of dochter te hebben. Je wordt straks gewoon papa of mama genoemd! De beste 'baan' van de wereld. Een nieuwe en vaak wat onzekere wereld, maar zo mooi. Daarom verzorg ik deze prachtige fotoshoot gewoon lekker bij jullie aan huis. Mama kan lekker op de bank met de shoot meekijken en vooral meegenieten, terwijl papa mij soms een handje helpt en assisteert. Vertrouwd in je eigen omgeving in alle rust, kan ik alle aandacht aan jullie kindje schenken die hij of zij nodig heeft. Alles op het tempo dat je kindje aangeeft. Kroeletjes, luiertjes en voeding; het kan allemaal tussendoor als je kindje eventueel wakker wordt.

De tijdsduur is maar een indicatie, afhankelijk van hoe het kindje het op dat moment doet en van de hoeveelheid foto's die je gekozen hebt. Iedere baby reageert anders en als jullie baby net iets meer aandacht nodig heeft, dan knuffelen we gewoon nog even door.

 

 

 

De fotoshoot vindt bij voorkeur plaats tussen dag 12 en dag 15 maar kan tot een maandje of 2. Dit in verband met de toenemende spierstijfheid van je kindje, welke ik dan steeds minder goed in mooie posities kan 'vouwen'. Voor dag 12 kàn je kindje nog wat schrikkerig en onwennig zijn (o.a. regeldagen op dag 9 en 10). Vanaf dag 12 is het prima. Je kindje is nu een zuigeling en geen newborn meer. Hij/zij is inmiddels gewend aan geluiden en mensen om zich heen, vraagt iets meer voeding en slaapt dus langer, zodat ik de tijd heb voor de meest mooie posities. 

 

COVID-19

Omdat het rare tijden zijn pas ik de shoot iets aan, jullie kindje blijft lekker in jullie veilige armen en ligt rustig tegen jullie aan, zittend op de bank als gezin, of met papa of mama apart. Ik geef de "instructies" en tips vanaf de zijlijn. Ook maak ik nog een paar mooie close ups van jullie kindje.

Een paar voorbeelden hiervan vinden jullie in het portfolio genaamd 

"New Born In Mommy's Arms".

De kosten zijn hetzelfde.

 

Je hebt de keuze om 4 digitale foto's in hoge resolutie of totaal 10 digitale foto's in hoge resolutie te bestellen. Wanneer je kiest voor 10 foto's, dan doe ik wat extra poses en neem ik wat extra accessoires mee. Alles krijg je binnen ongeveer een maand via WeTransfer per email opgestuurd.

 

Vooraf:

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak, zodat je zeker bent van een plekje als je kindje geboren is. Ook als je een cadeaubon hebt ontvangen op het moment dat het kleintje er is, contacteer mij dan zo snel mogelijk want vaak zit ik kort van te voren al volgeboekt.

  

Heb je vragen, stel ze gerust! Tarieven

  • Gemiddelde duur sessie 3 uur
  • Prachtige doeken, kleden en authentieke 'props' (accessoires)
  • Selectie en bewerking van 4 foto's in hoge resolutie
  • Via WeTransfer ontvangt u 4 foto's in hoge resolutie JPEG formaat

Prijs: 225,- inclusief 21% BTW*

Exclusief 50,- boekingskosten. Nadat de boekingskosten zijn ontvangen, is de boeking pas definitief. 

  

Optioneel New Born DE LUXE:

  • Totaal 10 bewerkte foto's via WeTransfer in hoge resolutie JPEG formaat

Extra kosten: 100,- inclusief 21% BTW

 

Nieuw Buik en Baby pakket: 

Combineer een Zwangerschaps & Newborn fotoshoot! Van elke shoot ontvang je 4 foto's in hoge resolutie JPEG formaat.

 

Prijs: 350,- inclusief 21% BTW*

Exclusief 50,- boekingskosten. Nadat de boekingskosten zijn ontvangen, is de boeking pas definitief. 

 

*Exclusief kilometervergoeding: 0,45 ct p/km 

*Zondag tarief: 25 euro extra